Naručite
Eyelash Star

u narednih 20 minuta i iskoristite specijalnu akcijsku ponudu!
Naruči sada!
UPOZORENJE: Zbog povećane prodaje dnevne narudžbe su ograničene. Danas, trenutno imamo proizvod NA ZALIHAMA i šaljemo ga u roku od 24 sata. Požurite i naručite ODMAH!
Naučnici otkrili kako imati prirodno duge i guste trepavice bez maskare!
Zavodite poput holivudske zvijezde
s raskošno gustim trepavicama – prirodno!
49% duže prirodne trepavice!
76% veći volumen trepavica!
Raskošno guste trepavice bez maskare!
Prvi rezultati već nakon 7 dana!
 • Do sada je 1.356 žena u Bosni i Hercegovini odabralo Eyelash Star! Pridružite im se i vi, imajte raskošne holivudske trepavice nakon samo 7 dana! Naručite odmah!
  Sarajevo,

  Otkrivena inovativna metoda za dobijanje gušćih, dužih i izraženijih prirodnih trepavica!

  Sjajne vijesti za sve žene! Napokon je otkrivena prirodna metoda za povećanje trepavica – bez maskare i umjetnih trepavica. Riječ je o posebnoj dermatološki i klinički dokazanoj formuli koju su naučnici godinama usavršavali. Formula sadrži kombinaciju esencijalnih amino-kiselina koje zajedno sa prirodnim uljima i vitaminima hrane vaše trepavice te podstiču njihov rast. Istovremeno sprečavaju njihovo opadanje. Prirodni sastojci formule ne izazivaju nikakve iritacije niti štetne efekte. A daju rezultate nakon samo 7 dana – produžavajući trepavice i do 49%!

  Formula koja je donijela revoluciju u svijet kozmetike dostupna je i vama zahvaljujući Eyelash Star serumu za trepavice. Ovaj serum je zahvaljujući svojoj dermatološki i klinički dokazanoj formuli za kratko vrijeme postao hit u svijetu. A od danas je dostupan i u BiH.

  Dugo vremena Eyelash Star je bio dobro čuvana tajna holivudskog zavodljivog pogleda i rezervisan samo za holivudske dive. Nakon što je tajna procurila u javnost, svi veći svjetski mediji počeli su izvještavati o nevjerovatnim dejstvima Eyelash Star. Ovaj serum daje raskošno guste i duge trepavice bez upotrebe maskare! Eyelash Star je testiran na stvarnim ženama, klinički i dermatološki ispitan i preporučen od strane hiljada žena širom svijeta.

  Zavodljiv holivudski pogled napokon je dostupan i vama!

  Šta ćete postići korištenjem Eyelash Star?

  Produžite trepavice do 49%!

  Napredak u dužini trepavica je vidljiv već nakon prve sedmice primjene Eyelash Star seruma. A nakon 4 sedmice redovnog nanošenja prosječno postignuto produženje trepavice je 49%. Ključ efikasnosti je u testiranoj formuli koja hrani i vlaži trepavice, jačajući ih i ubrzavajući njihov rast.

  >>> Pošaljite mi moj Eyelash Star odmah!

  Povećajte volumen trepavica do 76%!

  Osim što utiče na dužinu trepavica, Eyelash Star utiče i na gustoću, odnosno volumen trepavica. Aktivni sastojci pospješuju mikrocirkulaciju čime se smanjuje opadanje trepavica. Na taj način broj vaših trepavica se povećava, pa samim tim i njihova gustoća i volumen. I to čak i do 76%!

  >>> Pošaljite mi moj Eyelash Star odmah!

  Imajte gušće, duže i izraženije prirodne trepavice!

  Zavodljiv i raskošan holivudski pogled više nije nedostižan. Eyelash Star serum čini da vaše prirodne trepavice budu duže, gušće, tamnije i izraženije, kao što ste oduvijek željeli. Ova kozmetička inovacija u roku od nekoliko sedmica dramatično poboljšava izgled prirodnih trepavica!

  >>> Pošaljite mi moj Eyelash Star odmah!

  Bez maskare i umjetnih trepavica!

  Više ne morate nanositi slojeve i slojeve maskare, niti uništavati trepavice lijepljenjem umjetnih. Napokon postoji rješenje koje će vaše prirodne trepavice učiniti dužim, gušćim i izraženijim, kao da ste se tek našminkali. Sada i vi možete imati prirodno tamne, duže i gušće trepavice zahvaljujući Eyelash Star.

  >>> Pošaljite mi moj Eyelash Star odmah!

  Postignite rezultate nakon samo 7 dana!

  Provedena istraživanja pokazala su da su neke ispitanice doživile vidljive rezultate nakon prvih 7 dana primjene Eyelash Star. Redovnim nanošenjem seruma svaku veče prije spavanja, već u prvoj sedmici dolazi do povećanja dužine i volumena trepavica. Nakon 4 sedmice Eyelash Star će dati raskošan volumen vašim trepavicama, sa produživanjem između 2,5 i 9mm. Pošaljite mi moj Eyelash Star odmah!

  >>> Pošaljite mi moj Eyelash Star odmah!

  Klinički i dermatološki odobreno!

  Formula koju Eyelash Star serum sadrži je klinički i dermatološki ispitana i odobrena!Stoga ne postoji rizik od iritacija ili štetnih efekata. Sastojci ove formule su esencijalne amino-kiseline, biljna ulja, vitamini i hijaluronska kiselina. Svi sastojci su istraženi i dokazano sigurni, a pri tome pak i efikasni.

  >>> Pošaljite mi moj Eyelash Star odmah!
  Sve ovo pokazuje da u svijetu trenutno ne postoji prirodnije, efikasnije niti jednostavnije rješenje za povećanje dužine i volumena trepavica. Broj zadovoljnih korisnica svakodnevno raste, a kozmetički stručnjaci su oduševljeni Eyelash Star serumom. Jer on ne samo da djeluje na povećanje dužine i volumena trepavica, već i sprečava njihovo lomljenje i opadanje.

  Koja je tajna raskošno gustih trepavica holivudskih zvijezda?

  Holivudske zvijezde oduvijek su kupovale najskupocjenije maskare i odlazile na ugradnju trepavica kako bi imale zavodljiv i raskošan pogled. Međutim, otkako je otkrivena nova formula za povećanje trepavica, sadržana u Eyelash Star serumu, ova formula postaje novi holivudski trend.

  Kozmetičari slavnih preporučuju ga svojim klijentima i svjedoče da je to najprirodnije i najefikasnije rješenje za postizanje raskošnog volumena trepavica!

  Dugo je ova tajna čuvana i bila rezervisana samo za rijetke.
  No, nakon brojnih pozitivnih komentara u emisijama posvećenim ljepoti ova tajna je postala dostupna i široj javnosti.

  Fantastična holivudska tajna je razotkrivena...

  Duge i raskošne trepavice više nisu rezervisane samo za pogled holivudskih diva. Nakon otkrića ove klinički dokazane formule svi mogu imati duže, gušće i izraženije trepavice. Bez nanošenja debelih slojeva maskare ili lijepljenja umjetnih trepavica. Najpoznatije pjevačice, glumice i modeli zaklinju se kako su zahvaljujući ovoj inovativnoj formuli produžile i povećale volumen prirodnih trepavica. Napokon je ova formula dostupna u BiH – zahvaljujući Eyelash Star serumu!

  Šta je Eyelash Star i kome je namijenjen?

  Eyelash Star namijenjen je svima onima koji žele imati gušće, duže i izraženije prirodne trepavice. Aktivni sastojci seruma hrane i vlaže trepavice, poboljšavajući mirkocirkulaciju. To utiče na brži i gušći rast trepavica, te smanjeno opadanje i lomljenje vaših prirodnih trepavica. Serum je klinički i dermatološki testiran i odobren, te ne izaziva nikakve štetne efekte, niti iritacije očiju.

  Eyelash Star namijenjen je svima onima koji žele:
  Eyelash Star namijenjen je ženama koje žele prirodno gušće, duže i tamnije trepavice – bez maskare. S obzirom na to da je klinički i dermatološki testiran i odobren, serum je pogodan za sve, jer ne izaziva iritacije očiju, niti štetne efekte.

  Gušće, duže i tamnije prirodne trepavice – nakon 7 dana!

  Redovnom upotrebom, svaku veče prije spavanja tokom 4 sedmice postićete dramatične rezultate. Serum nanosite na gornji kapak nakon što uklonite šminku. Dok spavate aktivni sastojci će se apsorbovati u korijen trepavice, ubrzavajući njihov rast te sprečavajući opadanje.

  Kako su svi sastojci seruma klinički testirani i dermatološki odobreni, ne postoji rizik od iritacija niti štetnih efekata. Uz to, formula seruma obogaćena je i vitaminima koji štite područje oko očiju i čine da trepavice izgledaju zdravije i sjajnije.

  Trepavice gušće, tamnije i duže između 3 do 9 mm – bez potrebe za maskarom.
  49% duže i 76% gušće trepavice
  Klinički i dermatološki testirano
  Rezultati
  nakon
  7 dana

  Kako Eyelash Star utiče na rast trepavica?

  Trepavice, kao i sve ostale dlake na tijelu, stalno iznova rastu i opadaju.
  Tokom ovog procesa, trepavice prolaze kroz 3 stadijuma:

  1. Anagen – stadijum rasta. Ovaj stadijum traje 30 do 45 dana, a trepavice koje su u ovom stadijumu rastu i obnavljaju se.

  2. Katagen – stadijum uništavanja. Stadijum traje 2 do 3 sedmice, a tokom njega trepavice prestaju rasti, ali još uvijek ne opadaju.

  3. Telogen – stadijum odmora. Stadijum telogena može da traje više od 100 dana. Neposredno prije ponovnog ulaska u stadijum anagena trepavice opadaju.

  Pod normalnim uslovima je potrebno oko 30 do 45 dana da trepavice narastu, a nakon 100 dana počnu opet opadati – prije nego što nove izrastu. Zbog preranog opadanja vaše trepavice nikada ne narastu dovoljno duge i guste, jer se istovremeno u stadijumu rasta nalazi tek oko 40% gornjih i 15% donjih trepavica. Dokazana formula Eyelash Star seruma pomoći će da vaše trepavice prirodno rastu brže i spriječiće njihovo prijevremeno opadanje. Na taj način vaše trepavice će rasti duže, gušće i biće izraženije! A rezultati će biti vidljivi i primjetni već nakon prvih 7 dana upotrebe seruma.

  Kako se Eyelash Star koristi?

  Eyelash Star je idealno rješenje za prirodno duge, guste i tamne trepavice. Serum je jednostavan za upotrebu, daje brze rezultate i klinički i dermatološki je testiran i odobren. Ne izaziva nikakve štetne efekte, niti iritacije očiju.

  Više vam nije potrebna maskara da biste imali raskošno izražene trepavice i zavodljiv pogled!

  1.

  Imate svijetle, rijetke i gotovo nevidljive trepavice? Morate nanositi maskaru kad god izlazite iz kuće, a u posebnim prilikama oči naglašavate umjetnim trepavicama? Ne morate više!

  2.

  Sada je tu rješenje koje će vaše prirodne trepavice učiniti dužim, gušćim i izraženijim – Eyelash Star serum. Prije spavanja uklonite šminku s lica i nanesite ravnomjernu količinu seruma na korijen trepavica. Držite oči zatvorene 2 minuta, kako bi se serum u potpunosti apsorbovao. Ostavite serum da djeluje tokom cijele noći.

  3.

  Zahvaljujući dokazano efikasnoj kombinaciji prirodnih sastojaka ovaj serum djeluje tako što produžuje vaše trepavice, dajući im volumen. Unutar 4 sedmice primijetićete rezultate – i do 49% duže trepavice, sa povećanjem volumena do 76%.

  Savjet: Ukoliko nosite sočiva, skinite ih prilikom nanošenja Eyelash Star seruma i vratite ih tek 15ak minuta nakon nanošenja seruma, kako ga ne biste razmazali.

  Preporučeno od strane stručnjaka širom svijeta

  „Idealno rješenje za prirodno i efikasno povećanje prirodnih trepavica“

  Amy Smith, dermatolog, Los Angeles

  „Poput svake žene volim vidjeti lijepe i duge trepavice, no oči su jedan od najosjetljivijih organa ljudskog tijela te zato treba biti jako pažljiv kada su u pitanju oči. Danas postoji mnogo preparata koji garantuju povećanje prirodnih trepavica, ali koliko su oni sigurni? S druge strane Eyelash Star je dokazano siguran proizvod koji podstiče rast trepavica i daje im volumen. Ne postoji rizik od iritacije očiju, izazivanja alergijske reakcije niti nekih drugih štetnih efekata. S obzirom na to da je testiran, odobren i potvrđen od strane stručnjaka, svakako preporučujem Eyelash Star svim ženama koje traže rješenje za povećanje prirodnih trepavica.“

  Tajna zanosnog pogleda Nicole Scherzinger!

  Umjetne trepavice dugo godina su u Holivudu bile dio obaveznog dnevnog make up-a. Međutim, koliko god kvalitetno bilo ljepilo koje se koristilo za umjetne trepavice, svakodnevna upotreba uništavala je prirodne trepavice. Stoga su holivudske dive potražile sigurnije rješenje koje će im dati raskošan pogled, bez uništavanja prirodnih trepavica!

  Rješenje su pronašle u inovativnoj formuli odobrenoj od strane dermatologa! Tako je ova formula postala novi trend u Holivudu. Brojne pjevačice, glumice, voditeljke i modeli su produžile prirodne trepavice i dale im volumen.

  Tako je i Nicole Scherzinger produžila trepavice! Kako mediji sada opisuju, njene duge trepavice „kada zatrepće, imaju efekat hlađenja, poput ventilatora“.

  Zavodljiv holivudski pogled i raskošno guste prirodne trepavice od sada - zahvaljujući Eyelash Star serumu !

  *Osoba ni na koji način ne učestvuje u promociji proizvoda.

  Dejana Rosuljaš

  Dejana Rosuljaš je bh. voditeljica i urednica popularnog Dejana Talk Show-a. Njena prirodna ljepota i harizma učinili su je jednom od najpopularnijih lica sa malih ekrana u BiH.

  "Moram priznati da doista nisam ljubitelj eksperimentisanja kada su u pitanju dekorativna i preparativna kozmetika. Ipak, kao i većina plavuša oduvijek sam imala jednu boljku. Željela sam da su moje trepavice malo gušće i dosta tamnije. Stoga su mi preporučili jedan novi proizvod, Eyelash Star. Rekla sam: “Zašto ne, idem probati.“ Koristila sam ga 10 dana, svaku noć pred spavanje i moram priznati da sam doista dobila nove trepavice. One su postale gušće, tamnije i duže. Iako moja profesija zahtijeva mnogo šminke na licu, privatno doista ne volim da koristim toliko šminke. Sada kada ustanem ujutro, nakon one jutarnje higijene, potrebno mi je samo nekoliko minuta da budem spremna za posao. Stavim blagu podlogu, više mi ni maskara nije potrebna. Ukoliko i vi želite dobiti svoje nove trepavice probajte Eyelash Star."

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantuje iste rezultate.

  Anabela Atijas

  Nekadašnja ljepša polovina poznatog dua Funky G, Anabela, danas ima uspješnu solo karijeru. Hitovi s njenog prvog solo albuma „Igra sudbine“ ostavili su trag na muzičkom nebu.

  "Oduvek sam želela da imam duge i guste trepavice. Nažalost, nisam se rodila sa tim, ali onda sam pronašla ovaj fantastični proizvod. Upoznajte zvezdu – Eyelash Star. Osetite i sami moć ovog preparata. Zvezda među proizvodima za savršene trepavice može biti i vama dostupna."

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantuje iste rezultate.

  Ana Stanić

  Ana Stanić je beogradska pjevačica, kantautor i filmski producent. Važi za jednu od najbolje stilizovanih dama javne scene. Dobitnik je mnogih muzičkih priznanja.

  "Zdravo svima! U ruci držim sjajan proizvod - Eyelash Star. Zahvaljujući njemu moje trepavice su se posle samo 10 dana nanošenja svako veče pred spavanje progustile i produžile. Kao plavuša koja ne voli da se danju šminka, oduvek su mi duge i lepe trepavice bile predmet želje, a nisam mogla da ih imam. S druge strane, nisam bila pristalica hemijskih tretmana za trepavice, tako da kada se pojavio Eyelash Star, koji je potpuno prirodan preparat bez štetnih sastojaka, jasno je da sam bila oduševljena. Preporučila bih ga svim ženama i svim devojkama koje žele da imaju izražajnije i lepše oči sa malo truda i sa potpuno prirodnim preparatom."

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantuje iste rezultate.

  Romana Panić

  Romana Panić, popularna pop pjevačica, do sada je izdala četiri albuma i ostvarivala zapažene rezultate na brojnim muzičkim takmičenjima.

  "Ćao! Ja sam Romana Panić i s obzirom na to da se bavim javnim poslom, svakodnevno sam izložena šminkanju i tretiranju mojih trepavica. Međutim, pronašla sam rješenje koje mi, prije svega, nudi da moje trepavice ostanu zdrave i u punoj formi i da na sceni uvijek imam zavodljiv pogled. To mi omogućava Eyelash Star. Predlažem ga svim djevojkama i ženama koje žele da izgledaju uredno, lijepo, zavodljivo, da koriste ovaj proizvod koji daje vašim trepavicama sjaj, volumen i dužinu – Eyelash Star."

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantuje iste rezultate.

  Dragana Šironjić

  Dragana Šironjić je urednica i voditeljica modnog magazina Stil. Već 10 godina se profesionalno bavi modelingom i zaštitno je lice mnogih bh. frizerskih i kozmetičkih salona.

  "Obzirom na to da sam javna ličnost i medijsko lice, tokom svog jednog radnog dana, mnogo vremena provodim pod teškom i jakom profesionalnom šminkom. Sastavni dio iste te šminke jesu svakako i vještačke trepavice. Samo njihovo nanošenje i namještanje zahtijeva mnogo vremena i jako je teško izaći na kraj sa njima tokom jednog cijelog dana. Kada sam čula za Eyelash Star serum, bila sam na početku pomalo skeptična, ali sam odlučila da ga probam, jer nisam imala šta da izgubim. Stavljala sam ga svako veče 7 dana prije spavanja i već nakon 10ak dana sam primijetila pozitivne promjene, sama, a već nakon 15ak dana i moja šminkerka je imala pozitivne komentare. Sada smo došli do te faze da vještačke trepavice na kraju šminkanja više uopšte nisu potrebne, jer imam svoje nove trepavice - gušće, ljepše, tamnije i bolje. Svima preporučujem i jako sam zadovoljna."

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantuje iste rezultate.

  Dragana Petrović

  Dragana Petrović za veoma kratko vrijeme postala je prepoznatljivo lice sa TV ekrana vodeći i uređujući emisiju Stil. Pored novinarstva bavi se modelingom i fitnesom.

  "Oduvijek smatram da je za prvi utisak, pored našeg osmijeha, podjednako važan i naš pogled. Prethodno sam se podvrgla kozmetičkom tretmanu, nadogradnji trepavica, i rezultat je prvi bio zaista fantastičan. Međutim, kako je vrijeme odmicalo, moje trepavice su postajale sve rjeđe i oštećenije. Pojavom Eyelash Star seruma na našem tržištu, odlučila sam da ga probam i mogu vam reći da je ovo najzahvalniji proizvod koji sam koristila ikada. Svima bih ga preporučila uz napomenu da se pridržavaju uputstava i da ga redovno nanose, a rezultati će svakako doći."

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantuje iste rezultate.

  Šta možete očekivati od Eyelash Star seruma:

  Inovativna formula naučno dokazano povećava dužinu i poboljšava volumen prirodnih trepavica!

  Eyelash Star je poseban serum koji daje vašim trepavicama raskošan volumen i istovremeno ih produžuje. Formula koja se nalazi u serumu rezultat je kliničkih i naučnih ispitivanja, a odobrena je i od strane dermatologa.

  Kombinacija 10 esencijalnih amino-kiselina (bioenzim EPM), vitamina B i biljnih ulja podstiče brži rast trepavica i sprečava njihovo prerano opadanje. Napredak u rastu i povećanju volumena je vidljiv tokom prve sedmice upotrebe seruma.

  Učesnice ispitivanja dokazuju: Do 49% duže trepavice! Bez iritacija i štetnih efekata

  Do sada se raskošan holivudski pogled uglavnom postizao primjenom maskare ili umjetnih trepavica. No nije postojalo efikasno rješenje koje bi prirodnim trepavicama dalo raskošan volumen i dužinu. Međutim, ove metode su više oštećivale trepavice te podsticale njihov sporiji rast i brže opadanje. Otkako je otkrivena revolucionarna, prirodna formula za povećanje trepavica više ne morate oštećivati vaše trepavice. Inovativna formula sadržana u serumu garantuje vidljive rezultate nakon prvih 7 dana upotrebe! A ne izaziva nikakve iritacije očiju, alergijske reakcije niti bilo kakve druge štetne efekte. Eyelash Star serum je prošao brojna istraživanja i sva su dala iste, pozitivne rezultate!

  Istraživanja sprovedena nad ženama koje su koristile Eyelash Star 4 sedmice, svako veče prije spavanja dala su zapanjujuće rezultate:

  • Duže prirodne trepavice do 49%!
  • Veći volumen trepavica do 76%!
  • Raskošno duge trepavice bez maskare!

  Reakcije korisnika Eyelash Star su fenomenalne.

  Nemoguće je objaviti sve pristigle utiske, no jedno je svima zajedničko: oduševljenje rezultatima!

  PRIJE
  POSLIJE

  „Prezadovoljna rezultatima“

  „Nakon 15 dana korištenja moram reći da sam prezadovoljna rezultatima! Čak i moj suprug kaže da su mi trepavice sada puno ljepše nego kada stavljam umjetne, jer sa onima djelujem previše umjetno. A sada kaže da sam prirodno lijepa :) A najbolje od svega je to što se tako brzo nanosi, kao kada koristim obični eyeliner. Jedino što onda moram čekati 15ak minuta da bih mogla ponovno staviti sočiva. No, bar nema nikakve štetne efekte na oči. “ *

  Tamara, 39, operaterka, Drvar


  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantuje iste rezultate.

  PRIJE
  POSLIJE

  „Trepavice više nisu nevidljive“

  „Nema šta nisam probala… Preparate, nadogradnju trepavica, farbanje trepavica, ali sve je to dalo kratkoročne rezultate. A u suštini moje prave trepavice i dalje su bile svijetle i nevidljive bez maskare. A stvarno mi je više dosadilo stavljati maskaru nekoliko puta dnevno. Kada mi je sestra rekla za ovaj serum nisam puno očekivala ali sam isprobala. Od tada svaki puta kad se pogledam u ogledalo ponosna sam na svoje nove tamnije, izraženije, gušće i duže trepavice.“ *

  Edita, 31, asistentica, Kiseljak

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantuje iste rezultate.

  PRIJE
  POSLIJE

  „Bez lažnih trepavica“

  „Proizvod je stvarno nevjerovatan. Nakon 10ak dana upotrebe učenici su me pitali jesam li to stavila umjetne trepavice. Zaista su dugačke i djeluju kao umjetne, premda opet s druge strane djeluju jako prirodno. Ne znam kako bih objasnila efekat koji sam dobila, ali definitivno više nemam male, kratke i svijetle trepavice kao što sam imala oduvijek. I baš sam sretna sa svojim trepavicama.“ *

  Danka, 51, nastavnica, Gradiška  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantuje iste rezultate.

  PRIJE
  POSLIJE

  „Osjećam se ljepše i bolje“

  „Bila sam uvijek ljubomorna na trepavice djevojaka koje sam viđala u časopisima. Moje trepavice su bile tako krute, da im ni maskara niti uvijač trepavica nije mogao pomoći. Iako nisu bile prekratke, bile su nekako ravne, pa se nije vidjela razlika kada nanesem maskaru. Sad kako koristim Eyelash Star moje trepavice su puno duže, i što je još bolje uvijene su. Uopšte više nisu ravne! Sada napokon i ja imam trepavice kao iz časopisa! Hvala Eyelash Star od srca :) “ *

  Adrijana, 24, model, Mostar


  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantuje iste rezultate.

  „Super je“

  „Kada sam ja naručila Eyelash Star moja prijateljica je naručila drugi serum za povećanje trepavica. Nakon 10ak dana kod mene se vidjela razlika, dok kod nje nije. Sada se i ona prebacila na Eyelash Star jer je stvarno super.“ *

  Lejla, 27, studentica, Sarajevo

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantuje iste rezultate.

  „Gušće i tamnije trepavice“

  „Mislila sam da je posve lažno sve što piše. No znatiželja me povukla da probam, i priznajem da nisam pogriješila. Jer moje trepavice djeluju puno gušće i tamnije.“ *

  Ana, 35, novinarka, Bijeljina

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantuje iste rezultate.

  „Nemam više žutih trepavica“

  „Uvijek sam imala problem kako da svoje male, nevidljive trepavice učinim lijepim i dugim. Naravno nisam nikako uspijevala, a nema šta nisam pokušala. Na red je došao i ovaj serum i baš me iznenadio jer stvarno više nemam nevidljive trepavice :)“ *

  Alma, 21, studentica, Zenica

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantuje iste rezultate.

  „Koja ušteda!“

  „Odličan proizvod. Moje trepavice su duže i deblje i više ne koristim puno maskare kao prije. I to je veliki plus, jer sam baš uštedila ne kupujući skupe maskare :)“ *

  Marija, 43, farmaceut, Prnjavor

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantuje iste rezultate.

  „Savršene trepavice“

  „Obožavam Eyelash Star! Moje trepavice su jednostavno perfektne.“ *

  Nada, 37, ekonomista, Teslić

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantuje iste rezultate.

  „Sve pohvale“

  „Jako mi se sviđa proizvod. I sviđa mi se što mogu naručiti online i sviđa mi se njegov efekat na trepavicama i sviđa mi se čak i cijena! Ma sve :)“ *

  Olja, 18, učenica, Trebinje

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantuje iste rezultate.

  „Brzi rezultati“

  „Dosadilo mi je svako jutro prije posla trošiti vrijeme na stavljanje maskare. Onda mi je radna kolegica rekla da ona koristi serum i da uopšte ne koristi maskaru. Pomislila sam da je to malo čudno, ali odlučila probati. I evo nakon samo 10ak dana vidim da se nisam pokajala.“ *

  Biljana, 52, blagajnica, Pale

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantuje iste rezultate.

  „Za sada sve ok“

  „Malo sam se plašila stavljati serum zbog sočiva, al za sada je stvarno sve super. Nisam nikakve neugodnosti osjetila, valjda će tako i ostati.“ *

  Rada, 31, trgovac, Zvornik

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantuje iste rezultate.

  „Savršen pogled“

  „Sada obaram s nogu svakoga koga pogledam! Stvarno mi pogled djeluje nekako zanosan, a prirodan jer nemam šminke. Cool :)“ *

  Dragana, 26, sekretarica, Bihać

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantuje iste rezultate.

  *Upozorenje: Zbog velike potražnje, zalihe su ograničene! Ako danas naručite, garantujemo isporuku proizvoda sljedeći radni dan. Efekti i rezultati prikazani na sajtu ne garantuju uspješnu primjenu proizvoda. Velika većina korisnika je zadovoljna proizvodom, ali postoje korisnici koji ne postignu prikazane rezultate. Za takve je dostupna naša garancija i vraćanje novca od kupovine. Na sajtu su prikazane izjave zadovoljnih korisnika. To su izjave korisnika koji su zadovoljni sa našim proizvodom i uspješno ga upotrebljavaju, i koje su korisnici proslijedili na našu adresu. Na zahtjev pojedinih korisnika neka imena su promijenjena. Svi originali se čuvaju u sjedištu kompanije.

  Zašto je Eyelash Star najbolje rješenje?

  Umjetne trepavice

  Maskara

  Nadogradnja trepavica
  Eyelash Star

  Cijena
  Duže trepavice
  Gušće trepavice
  Dugoročnost rezultata
  Brzina tretmana
  Bez iritacija
  Ukupna ocjena
  Zaboravite na maskare i umjetne trepavice!

  Provjerite je li Eyelash Star za vas:

  Koristite li maskaru?

  Neki od komentara naših kupaca:


  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantuje iste rezultate.  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantuje iste rezultate.  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantuje iste rezultate.  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantuje iste rezultate.  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantuje iste rezultate.


  584 comments Add a comment
  • Maja Gajić · Top Commenter
   Mislite da je moguće da prirodne trepavice postanu gušće? Meni sumnjivo, al neću reći ništa jer nisam probala sama…
   Reply · 17 · Like · prije 4 sata
   • Anita Karalic
    Ma daj, ja nikada i ne bih probala! Priroda je priroda, ne mozes protiv nje.
    Reply · 1 · Like · prije 4 sata
   • Ana Ivić
    Pa ne bi se baš složila..uđi na moj profil i pogledaj slike, stavila sam baš zbog tako skeptičnih ljudi poput tebe.
    Reply · 3 · Like · prije 4 sata
   • Maja Gajić
    Daj zezaš da su ovo tvoje trepavice???
    Reply · 4 · Like · prije 4 sata
  • Jasmina Lovric
   Super je ovaj serumcic, ja sam ga probala i zadovoljna sam.
   Reply · 2 · Like · prije sat vremena
  • Dragana Jokić
   Koja je cijena seruma?
   Reply · 7 · Like · prije sat vremena
  • Milena Batar
   Sve povhale! Odlično je…
   Reply · 3 · Like · prije sat vremena
  • Nataša Rakic
   Kakve trepavice, kakva maskara… ma sve smo mi prirodno lijepe valjda je bitnije kakva ti je dusa, nego kako ti izgledaju trepavice
   Reply · 1 · Like · prije sat vremena
  • Nikolina Novaković
   Ja mislim da ništa ne može pomoći mojim trepavicama koje se ni ne vide!
   Reply · 4 · Like · prije sat vremena
  • Lidija Markovic
   Ja sam počela koristiti prjie dva dana i nestrpljiva sam. Bitno mi je da me uopste ne peku oci i ne crvene se, to me najvise plasilo.
   Reply · 1 · Like · prije sat vremena
  • Nevena Danilovic
   A mene je umirilo to što piše da je klinički i dermat.testiran, zato sam i odlučila koristiti i baš je ok
   Reply · 5 · Like · prije sat vremena
  • Jovanovic Mirna
   Super…
   Reply · 2 · Like · prije sat vremena
  View 572 more
  Facebook plugin

  Više od 1.356 zadovoljnih kupaca u Bosni i Hercegovini samo u prošloj godini!

  FAQ - Najčešće postavljena pitanja:
  Je li Eyelash Star siguran za upotrebu?
  Da, Eyelash Star serum je siguran za upotrebu. Klinički i dermatološki je testiran i odobren, jer ne izaziva nikakve iritacije, alergijske reakcije niti druge štetne efekte. U slučaju da ste alergični na neki od sastojaka Eyelash Star seruma, nemojte ga koristiti. Proizvod nije namijenjen osobama mlađim od 18 godina. Naručite danas i uvjerite se da je Eyelash Star najprirodnije rješenje za poboljšanje dužine i volumena trepavica.
  Smijem li koristiti Eyelash Star ukoliko nosim sočiva?
  Da, Eyelash Star serum možete koristiti i ukoliko nosite sočiva. Ovaj serum je prošao i oftalmološka testiranja i potvrđeno je da je siguran za osobe koje nose sočiva. Prije nanošenja seruma izvadite sočiva i vratite ih tek 15 minuta nakon nanošenja seruma na trepavice, kako ga ne biste razmazali. Ako naručite danas, već sutra možete zavoditi svojim raskošno luksuznim trepavicama.
  Smijem li se šminkati nakon nanošenja Eyelash Star?
  Da, odmah nakon upotrebe Eyelash Star seruma možete normalno nanijeti vaš dnevni make up. Ali ako naručite Eyelash Star danas, već sutra maskara vam neće biti potrebna.
  Kako se Eyelash Star koristi?
  Eyelash Star se nanosi poput eyelinera, na samu ivicu korijena trepavica i držite oči zatvorene 2 minuta. Prethodno uklonite šminku s lica, te očistite i osušite lice. Za efikasniju apsorpciju seruma i poboljšanje rasta trepavica prije primjene seruma stavite topli peškir preko očiju i držite nekoliko minuta. Preporučuje se da serum nanosite naveče, prije spavanja kako biste postigli optimalne rezultate. Naručite danas kako biste vidjeli rezultate nakon 7 dana!
  Koliko dugo traje jedno pakovanje Eyelash Star?
  Ukoliko koristite prema dobijenim uputstvima, jedno pakovanje Eyelash Star seruma može trajati oko 2 do 3 mjeseca. Koristite serum svako veče prije spavanja, kako bi se sastojci u potpunosti apsorbovali i tokom cijele noći djelovali. Naručite odmah i postignite glamurozan volumen trepavica još danas!
  Kada se vide prvi rezultati upotrebe Eyelash Star?
  Prvi rezultati upotrebe Eyelash Star biće vidljivi tokom prve sedmice primjene. Redovnom upotrebom u prvih sedam dana trepavice će postati izraženije i tamnije. A ako naručite danas nakon 4 sedmice možete imati do 49% duže trepavice i 76% veći volumen trepavica.
  Koji su sastojci Eyelash Star?
  Aktivni sastojci Eyelash Star seruma su: Distilled Water , Bioenzyme (EPM) of Ten Essential Amino acids, Lavender Essential oil, Vitamin B, Natural plant essence, Hyaluronic Acid. Naručite odmah i povećajte vaše trepavice zahvaljujući dokazanim prirodnim sastojcima!

  Naručite i produžite vaše prirodne trepavice!

  Priuštite sebi raskošno guste trepavice nakon samo 7 dana!

  Zaboravite na maskare i umjetne trepavice!

  Naručite Eyelash Star i povećajte volumen trepavica i do 76%!
  Specijalna ponuda - 1̶5̶9̶.̶9̶8 KM - 79.99 KM - Aktivirajte KUPON
  Akcija!!! - Ponuda ističe za:
  P.S. Ne zaboravite, Eyelash Star serum sadrži inovativnu formulu koja je klinički i dermatološki testirana i potvrđena. Prirodni sastojci su sigurni, a pri tome i utiču na brži rast trepavica te sprečavaju opadanje. Tako će vaše prirodne trepavice biti gušće, duže i izraženije. A prve rezultate primijetićete nakon samo 7 dana!

  P.S.S. Eyelash Star je toliko efikasan da smo zatrpani narudžbama u ovom periodu. Zato ne propustite ovu priliku da naručite odmah, jer ćete tako izbjeći čekanje na našu sljedeću pošiljku.


  Šaljemo narudžbu, molimo pričekajte!
  Gdje da pošaljemo
  vašu narudžbu?
  Ime
  Prezime
  Adresa
  Kućni broj
  Pošt. broj
  Mjesto
  Telefon
  E-mail
  Proizvod
  Komentar
  P.S.: Garantujemo vam dostavu već sljedećeg radnog dana.
  1 x - 159.98 -50% 79.99 KM + poštarina
  2 x - 237.98 -50% 118.99 KM + poštarina
  3 x - 315.98 -50% 157.99 KM + poštarina

  Naruči putem vibera!

  Klikni za besplatan broj 066 017 776
  Plaćanje pouzećem
  Primjerci koji se mogu dobiti po sniženoj cijeni:
  11
  Posljednja prodaja
  obavljena dana:
  100% sigurna kupovina
  44 - dnevna garancija
  Ako se u roku od 44 dana predomislite, mi vam vraćamo novac.
  Isporuka
  Proizvod će vam biti dostavljen putem najbrže i najpouzdanije kurirske službe!
  100% sigurna kupovina
  Proizvod možete platiti po isporuci, što će vas zaštititi od eventualnih zloupotreba. Vaši lični podaci će biti potpuno sigurni!
 • *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantuje iste rezultate.
  Eyelash Star